Bufet – otvorený

bufetnawebČo urobiť ak človeku škvŕka v bruchu? Počas lyžovačky kľudne môže vyvstať takáto dilema. Sú tri možnosti ako zahnať hlad. Nosiť si jedlo so sebou, ísť sa najesť domov alebo ochutnať špeciality bufetu pri podbrezinskom vleku. Na Liptove ľudia zväčša žijú dovolenkovým spôsobom života a k nemu patrí tretia možnosť, návšteva bufetu. O bufet sa starajú Niňajovci, ktorí nie sú vo varení nováčikovia a to na chuti jedla aj poznať. Menej hladní sa môžu zasýtiť sýtou polievkou a viac hladní majú k dispozícii druhý chod. Kuchyňa je zariadená novými spotrebičmi. Nový je aj výčapný pult. Pribudol koberec, stoly, závesy na okná a obrusy. Aby bolo dostatok miest, pred bufetom je vykurované dvojiglu (montovaná jedáleň). Ceny sú voči ľuďom ohľaduplné. Príďte, ochutnajte, uvidíte.